Več podatkov o posamezni sobi najdete tukaj.
  PROSTE SOBE:

- stanovanje se trenutno ne oddaja


UGODNE CENE NAJEMNIN IN ZELO NIZKI STROŠKI BIVANJA - cene bivanja so primerljive s cenami bivanja v Študentskih domovih Maribor. Za bivanje v stanovovanju se plačujejo zelo nizki stroški, saj znaša letno povprečje mesečnih stroškov / osebo manj kot 50 EUR . Pri nas ste lahko brez skrbi, da bi vas čakali kakšni skriti stroški. Mesečne stroške za zadnjih 10 let najdete tukaj (tabela).


DODATNA MOŽNOST: najemnik lahko izbere plačilo fiksnih stroškov v višini 59 EUR (fiksni mesečni strošek najemnika = najemnina + 59 EUR ).


POSEBNA PONUDBA: V primeru, če sklenete najemno pogodbo za 2 leti (in jo tudi izkoristite do konca), BIVATE ZADNJA DVA MESECA BREZ PLAČILA NAJEMNINE.


ODLIČNA LOKACIJA: Študentsko stanovanje se nahaja v središču mesta ter je do tvoje fakultete, knjiżnice ter mestnega dogajanja oddaljeno le nekaj minut hoje. O tem, da bi bil odrezan od dogajanja ali da bi se moral vsak dan ukvarjati z dolgočasno vożnjo, ti ni več treba razmišljati.


ZASEBNO & DRUŽABNO: Študentsko stanovanje nudi večjo zasebnost, udobnost in urejenost, kot študentski domovi. Ob tem pa ne manjka družabnosti kot v primeru, da si sam v privatni sobi. V stanovanju študent hitro najde nova poznanstva, ki ga spremljajo do konca żivljenja.


ZANESLJIVO & VARNO: Pri nas sta varnost in dobro počutje študentov na prvem mestu. Pogodbo sklenemo za obdobje 1 leta ter z vsakim stanovalcem posebej, zato ni skrbi, da bi se sredi leta znašel sam, z višjo najemnino in skrbjo iskanja novega sostanovalca, kot se to lahko dogaja pri najemu stanovanja.


ZAČETEK ŠTUDIJSKE POTI JE NAPOREN. NOVO OKOLJE, NOVE OBVEZNOSTI IN NOVA PRIJATELJSTVA POTREBUJEJO ČAS. ŠTUDENTSKO STANOVANJE NUDI VARNO OKOLJE, KI ŠTUDENTE SPODBUJA NA NJIHOVI ŠTUDIJSKI POTI.

NAJEMNINE SO INFORMATIVNE
 

 

 

 

 

ZASEDENA

 

 

ZASEDENA

 

 

 

 


ZASEDENA

 

 

 

 


ZASEDENA

 

 

 

 


ZASEDENA